top of page
image.png

EVENEMANG / HYRA LOKAL

Letar ni efter den perfekta lokalen för just ert speciellt tillfälle?

Vi kan erbjuda vår fantastiska lokal för er tillställning.

Oavsett om det är en avslappnad fest, en examensceremoni, bröllopsfest eller lanseringen av ditt företag så har vi det du behöver! Vi bjuder på utsökt mat, kalla drycker, härliga vibbar och ett team som gör magi. 🎉😌🍽️📞

TESTIMONIALS 

Fler recensioner finns på Venuu.se

venuu-logo.webp
Enjuice_Perfiles_Para-Web-test.png
Barbro

Jag hade min 30års fest på en Juicebar och det var fantastiskt! Lokalen är perfekt för att skapa en skön stämning för mingel, middag och partaj. Jag bjöd in ca 40 gäster och Marina och resten av personalen hjälpte mig med alla förberedelser – mat, dryck, upplägg, servering, ljudanläggning m.m. Det enda jag behövde göra var att komma dit för att ta emot mina gäster!

 

Jag valde att ha en mingelmeny med massa goda ostar, chark, röror etc. och till efterrätt blev det en mumsig kladdkaka! Gästerna blev serverade bubbel vid ankomst och baren var öppen hela kvällen med personal som tog emot beställningar och serverade öl, vin och drinkar (som för övrigt var väldigt goda och prisvärda). Jag fick använda lokalens ljudanläggning för att spela min musiklista och de såg även till att det fanns en mikrofon tillgänglig för mig och mina vänner att hålla tal och quiz.

 

Det bästa med att ha mitt event på En Juicebar var att få all hjälp från den snälla personalen och att lokalen är så himla mysig! Det gick smidigt att planera upplägget inför mitt event tillsammans med personalen som var väldigt flexibla och gav lite olika förslag på mat, dryck osv. Jag kan absolut rekommendera att ha event här!

Daniel & Denice
Enjuice_Perfiles_Para-Web-test2.png

Vi valde att gifta oss och ha bröllopsfesten på En Juicebar & Café och oj oj det ångrar vi inte. :)

Mattias och Marina som jobbar och driver stället har från första stund läst in våra önskemål samt tillmötesgått allt vi önskat från ändrade menyer till provsmakningar och pyntande av lokal.

Stämningen på festen var helt magisk och så även maten som bestod av två olika toast valda av oss med grillade potatisar och olika fantastiska röror charkbrickor som fylldes på tills vi inte orkade äta mer samt Cava i glasen och en helt superb dessert med kaffe.

Personalen skötte markservicen på ett proffsigt sätt och var tillmötesgående under hela kvällen.

Vi skulle absolut rekommendera detta ställe till vänner o bekanta om de letar ställe att hålla tillställning i.

Våran summering blir helt klart 100%.

Enjuice_Perfiles_Para-Web-test.png
Luuk

Jag kontaktade En Juicebar för att vara värd för min doktorandförsvarsfest. Under planeringen av festen var teamet alltid mycket snabba på att svara på mina frågor och mycket hjälpsamma och tillmötesgående till mina önskemål angående mat, dryck och musik.

 

Under festen var allt väldigt välorganiserat och personalen var fantastisk. Alla gäster och jag hade en fantastisk kväll med härlig atmosfär, mat, dryck och musik. Sammantaget en 10/10 upplevelse, skulle definitivt rekommendera!

Ida
Enjuice_Perfiles_Para-Web-test2.png

I juni 2023 tog jag examen som specialistsjuksköterska, och detta ville jag fira tillsammans med familj och vänner.

Via en kollega fick jag nys om "En juicebar" och tog då kontakt med dem. Marina, som jag hade kontakt med, återkopplade direkt och var väldigt hjälpsam och informativ via mail. Vi bestämde ett möte på Juicebaren för att gå igenom detaljerna, vilket jag uppskattade då det alltid är lättare att gå igenom sådant "face to face".

Från första kontakten till att examensfesten skulle vara så var det ett väldigt flexibelt bemötande från Marina. Jag kunde i princip ett par dagar innan festen meddela hur många som skulle komma. Det fanns olika menyer att välja på samt drinkbiljetter att köpa till gästerna, vilket jag tycker var toppen. Under hela festkvällen var Marina plus tre kollegor där och lagade mat och fixade allt runt omkring, och det var så skönt att slippa tänka på något, och bara njuta av kvällen.

Tilltugg, mat och efterrätt var så gott och fräscht, och det var inga problem från Juicebarens sida med att ordna med vegetariskt mat, samt fixa speciell mat till en vän till mig som är allergisk mot vissa ingredienser. Då man abonnerar stället så var det enbart min familj och mina vänner där, vilket var trevligt och intimt. Lokalen är toppen då man både kunde vara utomhus och inomhus. Jag är så nöjd med min examenskväll, och kan varmt rekommendera "En Juicebar". 

VÅRA EVENEMANG

 • WIN A BRUNCH FOR TWO!!! 😍😍
  WIN A BRUNCH FOR TWO!!! 😍😍
  Flera datum
  lör 30 dec.
  Stockholm
  30 dec. 2023 10:30 – 31 dec. 2023 06:30
  Stockholm, Fredriksdalsgatan 6, 120 32 Stockholm, Suecia
  30 dec. 2023 10:30 – 31 dec. 2023 06:30
  Stockholm, Fredriksdalsgatan 6, 120 32 Stockholm, Suecia
  We are starting with a weekend competition! Every weekend you can get a chance to win a brunch for 2! 😍🥳
  Dela
 • Quiz Night
  Quiz Night
  ons 08 nov.
  Stockholm
  08 nov. 2023 17:30 – 27 dec. 2023 17:30
  Stockholm, Fredriksdalsgatan 6, 120 32 Stockholm, Suecia
  08 nov. 2023 17:30 – 27 dec. 2023 17:30
  Stockholm, Fredriksdalsgatan 6, 120 32 Stockholm, Suecia
  Quiz varannan vecka (ojämna)! Start kl. 19.00 och pågår i ca. en timma på En Juicebar i Hammarby Sjöstad, Fredriksdalsgatan 6
  Dela

Mysigt Lunch Café och
Helg Brunch

Adress

Fredriksdalsgatan 6, 120 32 Stockholm

Kontakt

+46 72 214 2058

 • Instagram
 • Facebook
 • TripAdvisor

Öppettider

Tues - Fri

08:00 - 19:00/21:00

Mondays

08:00 - 14:00

Saturdays

10:30 - 19:00/21:00

Sundays

10:30 - 15:00

bottom of page